esmaspäev, 29. veebruar 2016

29 02.2016- Projekti teine nädal

Täna hommikul nagu ka eelmise esmaspäeva hommikul alustasime maasikate kastmisega. Kastsime pealt ja panime vett kandiku peale. Tunni aja pärast kui vaatama läksime, oli kogu vesi sisse imetud ja suureks rõõmuks meile kõigile oli meie norgus olnud yellow creami uus võrse juba jõudsalt kasvanud. Kuid see polnud ainukene üllatus, mida maasikad meile täna pakkusid: lähemal uurimisel selgus, et ka ülejäänud kolm taime on omale ilusad uued võrsed kasvatanud. Suurepärane kasvamine esimesel nädalal.
Samuti avastasime enda üllatuseks, et tolmendamispintsli konkurssi tähtaeg on juba 7.märtsil ning peame kiirustama. Kuid usume, et suudame midagi välja mõelda. Samuti üritasime täna ära teha ka kuu foto. Loodame, et õnnestus!
Selle nädala nipiks on ,,Kiida kaaslasi! Nähes nende tublidust on põhjust endalgi tublim olla." Vaat, see lause käib täpselt meie maasikate kohta. Samuti sai vastatud nädala küsimus. Mõne tunni pärast hakkas päike eredalt paistma ja meie maasikad said lõpuks korralikult fotosünteesima hakata! Sel nädalal üritame oma taimekesi kiita ja neilt õppust võtta. Jälgime maasikaid põnevusega!




"Regina"-29.02.2016

"Yellow cream"- 29.02.2016


29.02.2016




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar